OM SF BILERSF Biler har mange års erfaring og passion for at sælge Mercedes, vi har store mål med at udvide vores forretning hele tiden, vi har eksisteret siden 4 april 2014 og har yderst tilfredse kunder.


SF Biler har et kæmpe stort Mercedes-netværk fordelt rundt omkring i Danmark samt vores nabo lande Tyskland, Norge og Sverige både tæt samarbejde og dialog med andre brugtvognsforhandlere, frie- samt autoriserede forhandlere og autoværksteder.


På denne måde kan vi bla. hjælpe dig med at finde din drømmebil til en god pris, samt yderligere ofte tilbyde dig finansiering fra 0 kr. i udbetaling samt optil 3 års brugtvognsgaranti.


SF Biler har mange års erfaring med både salg til private- og erhvervskunder, vi har solgt en del frikørte taxier og naturligvis også alm. personbiler som kun er benyttet til privatkørsel.


SF Biler åbnede sommeren 2020 en webshop med tilbehør og reservedele til Personbiler og i starten af 2021 udvider vi med et serviceværksted samt større kapacitet til vores salgsbiler.


SF Biler er også i gang med at starte et nyt spændene bilsalgskoncept som aldrig er set i Danmark før, vi glæder os utrolig meget til at præsentere det til næste år.

Ønsker du at holde dig opdateret om SF Biler, så følg os på facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


SF Biler arbejder hele tiden på at udvide vores kunde segment og forretning, vi forventer at 2021 bliver et rigtig godt og spændende år.


Er du Taxavognmand?
Kontant os allerede idag hvis du skal have solgt din Mercedes, vi har muligvis allerede køberen klar.

Klik her for at læse mere


KLIK HER FOR AT SE AKTUELLE SALGSBILER


Kontakt SF Biler / SF Bilsalg ApS

Indehaver:    Sadeem Farooq Direktør, EJER/CEO.

Tlf:               +45 42 577 866

E-mail:         bilsalg@sfbiler.dk 

Showroom / Serviceværksted:

SF Bilsalg ApS
Vølundsvej 2
3600 Frederikssund

CVR. 41969687

NB: ÅBNINGSTIDER EFTER AFTLE!


Hovedkontor / Postadresse:

SF Biler

Bomager 10

2640 Hedehusene

CVR. 35702938

Kontakt SF Biler / SF Bilsalg ApS