SF Biler byder dig velkommen...

ALLE FREMVISNINGER AF BILER OG VÆRKSTEDSBESØG SKER KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE - ALLE VORES ÅBNINGSTIDER EFTER AFTALE.

OM SF BILERSF Biler har mange års erfaring og passion for at sælge Mercedes, vi har store mål med at udvide vores forretning hele tiden, vi har eksisteret siden 4 april 2014 og har yderst tilfredse kunder.


SF Biler har et kæmpe stort Mercedes-netværk fordelt rundt omkring i Danmark samt vores nabo lande Tyskland, Norge og Sverige både tæt samarbejde og dialog med andre brugtvognsforhandlere, frie- samt autoriserede forhandlere og autoværksteder.


På denne måde kan vi bla. hjælpe dig med at finde din drømmebil til en god pris, samt yderligere ofte tilbyde dig finansiering fra 0 kr. i udbetaling samt optil 3 års brugtvognsgaranti.


SF Biler har mange års erfaring med både salg til private- og erhvervskunder, vi har solgt en del personbiler og vi har yderst tilfredse kunder og for jeres tryghed er vi medlem af Autobranchen Danmark.


SF Biler åbener start 2022 nyt værksted, læs mere her.


SF Biler er også i gang med at starte et nyt spændene bilsalgskoncept som aldrig er set i Danmark før, vi glæder os utrolig meget til at præsentere det til næste år.

Ønsker du at holde dig opdateret om SF Biler, så følg os på facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


SF Biler arbejder hele tiden på at udvide vores kunde segment og forretning, vi forventer at 2022 bliver et rigtig godt og spændende år.

KLIK HER FOR AT SE AKTUELLE SALGSBILER


Kontakt SF Biler / SF Bilsalg ApS

Indehaver:    Sadeem Farooq Direktør, EJER/CEO.

Tlf:               +45 42 577 866

E-mail:         bilsalg@sfbiler.dk 

Showroom / Serviceværksted:

SF Bilsalg ApS  /  SF Bilcenter ApS
Vølundsvej 2
3600 Frederikssund

CVR. 41969687

NB: ÅBNINGSTIDER EFTER AFTLE!

Kontakt SF Biler / SF Bilsalg ApS