På udkig efter ny firmabil?   
Velkommen til SF Biler's nye BUY2Business koncept.

De 5 gyldne fordele ved splitkøb hos SF Biler


- Lækker kvalitets brugtvogne - SF Biler tænker altid på kvalitet og høj kundetilfredshed.

- Optil 3 års drivlinje garanti - på udvalgte biler med under 300.000 km. på tælleren.

- Finansiering fra 0 kr. i udbetaling & RENTEFRI 0% - på udvalgte biler.

- Nyere brugte biler - undgå det store værditab ved køb af ny fabriksny bil!
- Stjerner med knapper - Hos SF Biler får du ofte mere ekstraudstyr end hos konkurrenterne. 

Er du på udkig efter en ny lækker firmabil?

Så drop erhvervsleasing – det er for bøvlet og spild af penge, du opnår mange mange flere fordele ved at købe den, fremfor at lease den.

Hos SF Biler tilbyder vi naturligvis et alm. bilsalg til firmaet præcis ligesom når du er ude og handle privatbil, men vi kan også noget som er lidt mere spændende tilbyde et ”Splitkøb” på den nye privat/firmabil, dvs. at du og firmaet deles om bilen.

Der er flere måder at lave et splitkøb på, den ene kunne være at den skal bruges til firmaet de første 3 år og efterfølgende kunne du godt tænke dig en ny firmabil (efter 3 år) og have den gamle som privat, så er metoden rimelig simpel – du betaler 30% fra din private konto til udbetaling af bilen - så har du sikret dig en lækker privatbil efter de 3 år hos firmaet, i de første 3 år mens bilen køre som firmabil, afdrages der med 36 månedlige afdrag og efter de 3 år. er der ingen gæld tilbage i bilen, du kan nu vælge at køre i bilen privat uden gæld i eller du kan evt. bruge den til bytte / udbetaling af din næste bil.

Husk når du foretager et splitkøb eller et alm. køb uanset om det privat eller erhverv, så har du ubegrænset fri km. som man ofte aldrig får hvis man leaser en bil, husk ved køb er det dig som ejer bilen allerede fra første dag du får nøglerne i hånden - splitkøb er muligt fra 12 mdr. og optil 60 mdr. (5 år).

 

Her er der udarbejdet et eksempel på et splitkøb (3 år.):

Bilen koster 300.000 kr. den skal bruges 80% i firmaet og 20% privat de første 3 år.
Du ligger en udbetaling (privat) på 60.000 kr.  – 0 kr. i firmaet.
Firmaet betaler en månedlig ydelse på 7.519 kr. pr. mdr. – 0 kr. privat.

Efter de første 3 år. betales der 0 kr. og bilen er nu 100% privat og 0% firmabil.Husk der er nu ingen gæld i bilen, regnestykket går i nul, dvs. at du nu kan eje bilen privat uden gæld til banken eller firmaet, det er også muligt at lave et splitkøb med 0 kr. i udbetaling hvor du f eks. skal betale over flere år (længere løbetid end splitkøbs- perioden).

SF Biler hjælper dig naturligvis gerne med en skræddersyet løsning, kontakt os gerne for at få et uforpligtende snak, tilbud eller yderligere info.

UPLOAD SF Bilsalg din tryghed for kvalitet - Kopi (2)