Find din nye stjerne


Her er listen over alle vores aktuelle annoncer, har du en bestemt bil du søger er du altid velkommen til at kontakte os på bilsalg@sfbiler.dk - det kan være at drømmebilen dukker op da vi har et stort netværk indenfor personbiler.


Klik på bilen for se mere info nedenfor


SF Biler byder dig velkommen..Alle biler sælges med mindst 12 mdr. drivline garanti på motor, gearkasse mv.**
Husk at du har mulighed for at tilkøbe optil 36 mdr. (3 års garantidækning) samt udvidet dækninger, på de fleste biler**
Se under annoncen hvilke garanti der tilbydes.

Husk at vi er behjælplige med finansiering af din bil, hvis dette ønskes, vi kan ofte tilbyde nogle af markedets bedste løsninger, med med og uden udbetaling.


Alle priser er inkl. registeringsafgift, leveringsomkostninger mv. - altså bilen leveret på gaden indregistreret.


Uanset om du er privat eller erhvervskunde, byder SF Biler dig velkommen med et smil..


SF Biler arbejder konstant på at forbedre kundeoplevelsen samt være opdateret til alt det nyeste i bilbranchen, SF Biler har siden 2014 sendt en helt masse glæde stjerne køber på vejene med et kæmpe smil, både unge og ældre, SF Biler handler primært med Mercedes da vi har mest erfaring med stjernerne, vores store netværk og ofte er det også nogle af de lækreste biler på markedet – bla. kendt for sit flotte design, høje kvalitet og ikke mindst de gode servicepriser.


Husk at SF Biler altid er behjælplige med finansiering af din nye bil fra 0 kr. i udbetaling, samt tilbyder vi optil 3 års (36 mdr's) drivlinie garanti på din nye bil.


Er du erhvervskunde og gerne vil læse mere om hvad vi kan tilbyde hos SF Biler? - Klik her

*Der tages forbehold for trykfejl, SF Biler anbefaler altid at læse annoncebeskrivelsen grundigt.

** Gælder kun køretøjer hvor fabriksgarantien er udløbet og kørt under 300.000 km. Gæder både SF Biler's egne salgsbiler og samt kommisionssalg hvor bilen "sælges for kunde" medmindre andet er angivet.